U nehody na Tachovsku zasahoval vrtulník záchranářů!

TACHOVSKO – Dnes krátce před půl dvanáctou hodinou dopoledne na silnici nedaleko křižovatky před Borem havarovala dodávka. Ta ukončila svoji jízdu čelním nárazem do stromu.

Dvě osoby z vraku auta museli vyprostit hasiči. Na místo dorazila letecká záchranná služba. „Řidička (1975) vozidla Iveco jela od Boru na Boječnice a z dosud nezjištěných příčin vyjela vpravo mimo komunikaci, kde čelně narazila do stromu. Spolu s ní cestoval ve vozidle muž (1985). Oba utrpěli zranění. Dechová zkouška u řidičky byla s negativním výsledkem. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 250 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté dopravního inspektorátu v Tachově,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová. „Záchranáři si převzali do péče ženu ročník 1975 se středně těžkým zraněním při vědomí. Ta byla transportována na akutní příjem Fn-Lochotín. Druhý zraněný, muž ve věku také kolem 40 let, byl po vyproštění z vozu ve vážném stavu v bezvědomí na umělé plicní ventilaci transportován letecky na emergency Fn-Lochotín,“ dodala mluvčí záchranářů Mária Svobodová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Plzeňském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv. Čtěte krimi články pohodlně z jednoho místa na FB skupině Policie v akci – Plzeňský kraj.