Tři těžce zranění po srážce osobních aut na Žďársku

Foto: HZS Kraje Vysočina

ŽĎÁR NAD SÁZAVOU – Zásah dvou hasičských jednotek si vyžádala úterní nehoda osobních vozidel na silnici I/19 mezi Žďárem nad Sázavou a Novým Městem na Moravě. Pět osob se zranilo, z toho tři těžce.

Dopravní nehoda se stala v úterý 28. března kolem osmé hodiny ráno. Na místě zasahovali kromě záchranářů a policistů i profesionální a dobrovolní hasiči. „Při příjezdu jednotek na místo události byli všichni cestující již mimo havarovaná vozidla. Na místě se nacházelo pět zraněných osob, mezi nimi byly také děti,“ uvedla mluvčí krajských hasičů Petra Musilová.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Hasiči spolupracovali se zdravotníky při ošetřování zraněných. Na havarovaných vozidlech provedli protipožární opatření a místo technicky zabezpečili. Silnice byla během zásahu zcela uzavřená, částečně se ji podařilo zprovoznit po dvou hodinách. „Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování,“ dodala mluvčí.

Foto: HZS Kraje Vysočina