Policie pátrá po pohřešované 14leté dívce z Přerova. Neviděli jste ji?

Pohřešovaná dívka
Foto Policie ČR

PŘEROV – Policie pátrá po pohřešované 14leté Anetě Zatloukalové z Přerova. Naposledy byla spatřena v pondělí 24. dubna dopoledne v Přerově. Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání.

Pohřešovaná Aneta Zatloukalová byla naposledy spatřena v pondělí 24. dubna dopoledne v Přerově. Je možné, že odcestovala do Olomouce. “Mohla by se pohybovat se svým dvacetiletým přítelem a dalším společným kamarádem,” upřesnil policejní mluvčí Libor Hejtman.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.  

Dívka zdánlivě vypadá na 16 – 17 let, je vysoká zhruba 160 centimetrů, váží kolem 45 kilogramů, má hubenou postavu, modré oči, dlouhé plavé vlasy s pěšinkou uprostřed. Naposledy byla oblečená do bílých kalhot s černým lemem, černou šusťákovou zimní bundou do pasu, kávově bílých kotníkových plátěných bot, růžového trička s krátkým rukávem. V ruce měla černou kabelku, takzvané psaníčko s řetízkem zlaté barvy.

Policie žádá občany, kteří pohřešovanou dívku spatřili, nebo by věděli, kde se zdržuje, aby ihned volali na bezplatnou telefonní linku 158.