Řidič bez řidičáku nedal přednost autu na hlavní, ve kterém se zranila řidička a její nezletilá dcera

Místo dopravní nehody
Místo nehody, fotky Policie ČR

PŘEROV – Včera ráno se stala nehoda na křižovatce sjezdu z dálnice D1 a Olomoucké ulice v Přerově. Řidič bez řidičáku nedal přednost autu na hlavní, ve kterém se zranila řidička a její nezletilá dcera.

V neděli 21. května před sedmou hodinou ranní vyjížděli policisté k dopravní nehodě dvou osobních aut na křižovatce sjezdu z dálnice D1 a Olomoucké ulice v Přerově. Sedmadvacetiletý řidič Opelu sjížděl z dálnice ze směru od Ostravy na Přerov. Na křižovatce chtěl odbočit vlevo a přitom nedal přednost Volkswagenu, který jel zleva po hlavní směrem na Olomouc. “Při následném střetu vozidel byla zraněna řidička společně se svou nezletilou dcerou ve vozidle Volkswagen,” informoval policejní mluvčí Libor Hejtman. Obě zraněné byly převezeny do nemocnice v Přerově. Policisté  zjistili, že řidič Opelu vůbec nemá řidičák. Za ublížení na zdraví z nedbalostí mu teď hrozí jeden rok za mřížemi nebo zákaz řízení. Žádný z řidičů nebyl pod vlivem. Policisté odhadli celkem škodu na 280 tisíc korun.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém krajia žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda