Půjčka pro živnostníky znamená reakci na nečekané výdaje

Máte před sebou složenku, s níž jste nepočítali? Nebo potřebujete zaplatit jiný výdaj, který se týká vašeho podnikání? Pokud vás při podnikání něco překvapí, určitě nejste sami. Život je totiž plný různých překvapení, některá z nich se týkají také světa financí. Bez investic nelze vzdorovat žádné konkurenci a software do PC také není zdarma. Jak si s těmito výzvami vlastně poradit? Krátkodobý úvěr se může stát efektivním receptem pro podobné chvilky. Nebude se vyptávat na různé detaily, ale bude se snažit, aby zasáhl v pravý čas.

Připraveno je až třicet tisícovek

Pokud máte před sebou položku v rozpočtu, která už nepočká ani den, nemusíte si dělat žádné velké starosti. Půjčka pro živnostníky je totiž maximálně flexibilní a je připravena reagovat opravdu velmi rychle. Stačí jí jen základní osobní údaje a IČO, díky němuž bude potvrzeno, že žadatel je opravdu osobou samostatně výdělečně činnou. Jistě, vlastně jde pouze o formality, takže odpověď na žádost může být skutečně blesková. Jaké jsou konkrétní parametry této nabídky? Čísla totiž vždy napoví.

  • 5 000 Kč je minimální obnos, o který lze žádat. Jde o částku určenou na menší výdaje.
  • 30 000 Kč je maximum. Investice do podnikání nebo složenky, to zde nehraje žádnou roli.
  • Splatnost bude otázkou volby, záleží tedy na osobních preferencích. Rozmezí je 7 a 30 dní.

První půjčka zdarma pro nováčky

Noví klienti mohou využít nabídku první půjčky zdarma, a to až do hranice 8 000 Kč na příštích 14 dní. Scénář je naprosto jednoduchý, pokud splatí úvěr ve stanovené lhůtě, neplatí poplatky. Je to tedy vlastně klasická půjčka pro podnikatele, která nabízí různé varianty. Rozhodují o nich příběhy jednotlivých žadatelů. Umí se totiž maximálně přizpůsobit, je tu totiž od toho, aby pomohla v různých životních situacích.

Zdroj obrázku: Martin / stock.adobe.com

Jedná se o komerční sdělení, redakce nezodpovídá za obsah.