Brodští policisté hledají muže a ženu na fotografiích. Znáte je?

Foto. Policie ČR

HAVLÍČKŮV BROD – Policisté prověřují vloupání do automatu, k němuž došlo o víkendu v havlíčkobrodské nemocnici. Potřebovali by vyslechnout muže a ženu, které na místě zachytily bezpečnostní kamery.

Vloupání se odehrálo v sobotu 17. února po deváté hodině dopoledne v budově nemocnice na ulici Husova. „Pachatel za užití násilí vnikl do automatu na kávu, který se nachází na volně přístupné chodbě ve čtvrtém patře nemocnice. Odcizil zásobník na mince s finanční hotovostí. Další škoda vznikla poškozením automatu,“ sdělila mluvčí policie Michaela Lébrová.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policisté by potřebovali zjistit totožnost muže a ženy na fotografiích, kteří se u automatu pohybovali a mohli by tak poskytnout důležité informace. „Žádáme občany, kteří dvojici poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybují, aby se přihlásili na tísňové lince 158 nebo přímo kontaktovali obvodní oddělení Havlíčkův Brod, telefon 974 271 651, email hb.oop.havlbrod@pcr.cz,“ dodala mluvčí.

Foto: Policie ČR