Přes sto repríz ostravské Edith a Marlen provázely ovace vestoje. ČT teď muzikál uvede na programu Art

OSTRAVA – Ostravské nastudování muzikálu Edith a Marlen Národního divadla moravskoslezského se těšilo u diváků nesmírné oblibě. Po celých deset let se podle hlavních protagonistek, Hany Fialové a Evy Zbrožkové, nestalo, že by diváci na konci představení neaplaudovali vestoje.

Muzikál se po 120 reprízách a deseti letech dočkal na začátku května 2022 beznadějně vyprodané derniéry. Za éru svého trvání přinesl muzikálový výkon Hany Fialové v roli pařížského vrabčáka řečeného Piaf do Ostravy Cenu Thálie.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Jako poctu úspěšnému muzikálu jej odvysílá v pondělí 16. května Česká televize na svém kanálu Art. Začátek je plánován na 20,15 hodinu.

Ať vám zdařilý kus Évy Pataki v režii Janusze Klimszi a v hudební nastudování Marka Prášila přinese u televizních obrazovek mnoho hezkých chvil. Záznam  vysílání bude na iVysílání České televize k dispozici následujících sedm dní.