Jako v Ráji: V Karviné se brzy otevře nová lůžková stanice ortopedie a chirurgie

KARVINÁ – Lůžkový fond Nemocnice Karviná – Ráj prochází v posledních dvou letech rozsáhlou rekonstrukcí. Cílem je vytvořit pro region se 180 tisíci pacientů prostředí splňující požadavky na moderní lékařskou nemocniční péči.

Dalším krokem, kterým se služby pro pacienty v nemocnici zase zkvalitní, je za nedlouho otevřený lůžkový pavilon ortopedie a chirurgie. Ke slavnostnímu přestřižení pásky a následnému zprovoznění nových stanic zde dojde ve čtvrtek 28. července 2022 dopoledne.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

V Nemocnici Karviná – Ráj pacientům provádějí v oblasti chirurgie například klasické i laparoskopické operace, při onemocnění žlučníku, žaludku, střev, a také operace kýl.

Součástí je i léčba a operace nádorových onemocnění trávicího traktu, včetně laparoskopické operativy, operativa konečníku, cyst, onemocnění prsu a štítné žlázy.

Místní ortopedická ambulance provádí plánované operační výkony i miniinvazivní zákroky bez nutnosti hospitalizace, operace velkých kloubů, včetně výměny kyčelních a koleních kloubů.