Malá akce za hodně peněz! Při vloupání do potravin v Krnově se zloděj napakoval

KRNOV – Případ vloupání do krnovské prodejny potravin po zavírací době řeší místní policisté. Pachatel přitom během jediné návštěvy potravin na Bruntálské ulici ukradl zboží a hotovost v hodnotě desítek tisíc korun.

Trestný čin se stal v době mezi 18,00 hodinou 17. července a 6,00 hodinou 18. července letošního roku. Zloděj nejdříve vypáčil okno, kterým se vloupal do prodejny.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Během loupeže pachatel odcizil různé druhy cigaret a tabákových výrobků, několik druhů alkoholických nápojů, cukrovinky a také finanční hotovost v papírových bankovkách i mincích,“ líčí událost policejní mluvčí René Černohorský. Dále uvedl, že majiteli obchodu tak vznikla celková škoda ve výši nejméně 47 tisíc korun.

Policisté na případu stále pracují. Jakékoli informace, které by vedly ke zjištění osoby pachatele a k nálezu odcizeného zboží a financí, můžete kdykoli telefonicky sdělit i anonymně na krnovské policejní číslo 974 731 731.