Na Výstavišti našli neznámého muže, který následně zemřel. Policie žádá o pomoc s jeho identifikací

PRAHA – U fontán na pražském Výstavišti byl nalezen neznámý mladý muž, který následně v nemocnici zemřel. Událost se stala 21. ledna, od té doby kriminalisté pátrají po jeho totožnosti. Poznáváte ho? Volejte na linku 158.

Policie žádá veřejnost o pomoc s určením totožnosti u mladého muže, který byl v pátek 21. ledna převezen záchrankou z pražského Výstaviště do nemocnice a kde záhy zemřel. „Policisté u zemřelého nalezli pouze lístek s telefonním číslem. Telefonicky se proto spojili s mužem, který jim uvedl, že potkal dosud neztotožněného, brzo ráno před převozem do nemocnice v centru Prahy, jak jde bos,“ uvedla mluvčí policie Violeta Syřišťová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Nálezce prokřehlého muže pozval k sobě domů, jelikož mu ho bylo líto. Dal mu své boty, oblečení, peníze a své telefonní číslo pro případ, že by potřeboval pomoc. Neznámého muže před opuštěním bytu i vyfotil. „Policisté šetřením zjistili, že se s největší pravděpodobností jedná o muže ukrajinské národnosti ve věku kolem 30 let,“ upřesnila mluvčí. Pokud muže na fotografii poznáváte, ozvěte se neprodleně prosím na linku 158. Celým případem se v současné chvíli zabývají kriminalisté.

Foto neznámého muže