Zlínští umělci společně zahrají na náměstí pro Ukrajinu

ZLÍN – V reakci na konflikt na Ukrajině se Zlín rozhodl podpořit těžce zkoušenou zemi koncertem, na kterém vystoupí místní kapely všech žánrů. Akce Zlín pro Ukrajinu se uskuteční v sobotu 5. března od 16 hodin na náměstí Míru ve Zlíně.

Na koncertě se vystřídá řada oblíbených kapel a muzikantů. Bez nároku na honorář zahrají Franc Alpa, Petr Vítek, Hluchý dovrat, Eliška Lajdová, beatboxer PJ, Mers, Bolek Vjaclovsky, Leon a Joe Cocker Forever. Zazní také ukrajinská hymna v podání Heleny Arseniuk. Celým programem provedou moderátoři Českého rozhlasu Zlín, Markéta Janíková a Pavel Vacek.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Finanční pomoc mohou lidé posílat dvěma cestami na zavedené sbírky. První z nich je dárcovská SMS ve výši 30, 60 nebo 90 korun. Stačí zaslat na telefonní číslo 87 777 zprávu ve tvaru DMS SOSUKRAJINA 30, DMS SOSUKRAJINA 60 nebo DMS SOSUKRAJINA 90, a to podle zvolené částky. Finanční prostředky mohou lidé darovat také Člověku v tísni skrze účet 93209320/0300.