Lomnické kino uvede v předpremiéře seriál Zkáza Dejvického divadla

LOMNICE NAD POPELKOU – Ve středu budou mít diváci a fanoušci Dejvického divadla unikátní příležitost vidět během jednoho večera všech šest dílů nového seriálu České televize Zkáza Dejvického divadla včetně přímého přenosu z pražské premiéry v kině Světozor.

Premiérová projekce proběhne v 50 kinech po celé republice a jedním z nich bude právě kino v Lomnici nad Popelkou. V režii Miroslava Krobota se v seriálovém maratonu představí celé Dejvické divadlo. Tedy nejen všichni členové hereckého souboru proslulé divadelní scény, ale také ostatní zaměstnanci, příbuzní a přátelé a všichni v něm budou hrát sami sebe. Seriál nesleduje osudy jednotlivých postav v čase, ale diváci uvidí šest samostatných příběhů. V každém díle se řeší aktuální krizová situace ohrožující samu existenci souboru a s přibývajícím počtem dílů se krize divadla prohlubuje.

V seriálu hrají Miroslav Krobot, Ivan Trojan, Simona Babčáková, Lenka Krobotová, Václav Neužil, Jaroslav Plesl, Martin Myšička, Klára Melíšková, David Novotný, Hynek Čermák, Martha Issová a mnozí další.

Zhlédnout všech šest dílů seriálu najednou můžete v Kině v Lomnici nad Popelkou ve středu 27. února od 19 hodin, celá projekce potrvá 4 hodiny s plánovanou přestávkou. Vstupenky za 250 korun získáte zde a v Turistickém informačním centru na Husově náměstí.