Jih Čech zažije netradiční mistrovství. Víte v čem?

JINDŘICHŮV HRADEC – Velmi netradiční Mistrovství České republiky zavítá o tomto víkendu na jih Čech. Jedná se o sportovní disciplínu, kterou je možno provozovat se zvířaty. Zajímá vás, o co se jedná? Patrně budete velmi překvapeni.

Český svaz chovatelů v čele s Klubem Králičí Hop pořádá tuto sobotu 9. března Mistrovství České republiky v Králičím hopu. To proběhne v jindřichohradecké sportovní hale od 9:00 do 18:00 hodin. Je to vůbec poprvé, co se bude tento závod pořádat na jihu Čech.

A v čem že toto mistrovství spočívá? „Králíci budou závodit v rovinné dráze, parkuru, skoku vysokém a skoku dalekém. Rovinná dráha a parkur jsou vyhlášeny ve třech výkonnostních kategoriích – střední, těžká a elitní třída. Vítěz ve skoku vysokém, dalekém a v elitní třídě rovinné dráhy a parkuru se stane Mistrem České republiky,“ informují o mistrovství jeho pořadatelé z Klubu Králičí Hop. Své výkony zde předvedou ti nejlepší závodníci a králíci z České republiky. Přijďte je podpořit v jejich mistrovských výkonech.