Rožnované, zapojte se do hlasování o umístění městské tržnice

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Anketou zapojuje vedení města obyvatele Rožnova do rozhodování o umístění městské tržnice. Ve hře jsou čtyři lokality a Rožnované mohou hlasovat pro jednu z nich až do 22. 4. 2019.

Kde by měla podle vás stát městská tržnice? Tak na takovou otázku mohou zájemci z řad občanů města odpovídat v anketě, kterou na svých webových stránkách vyhlásila rožnovská radnice. A na výběr jsou čtyři možnosti. „Umístění tržnice je v souladu s architektonickými plány města možné na stávajícím parkovišti mezi budovou České pošty a restaurací Libuše, v lokalitě Na Zahradách, v prostorách před budovou Paláčkova mlýna nebo místo části parkoviště u budovy Štefania na Palackého ulici, kde by ovšem tržiště bylo pouze občasné, nikoliv trvalé,“ popsala místostarostka Rožnova Kristýna Kosová s tím, že na všech lokalitách byla prověřena srovnatelná kapacita tržiště a všechny lokality v tomto ohledu vyhovují. „Ráda bych, aby občané o nejvhodnější lokalitě přemýšleli v souvislosti s tím, kudy denně prochází Rožnovem, a kde by z tohoto pohledu byla tržnice nejsnáze dostupná,“ doplnila místostarostka Kosová.

Realizace nově městské tržnice je jednou z deseti priorit města vzešlých z veřejného fóra, které se konalo v uplynulém roce. Anketu naleznete zde: http://www.click4survey.cz/s4/26527/e9b01c02.