Pomozte dopadnout zloděje z Jihlavy!

JIHLAVA – Zboží v hodnotě přes pět tisíc korun ukradli muž a žena ve čtvrtek 17. ledna v jedné z prodejen v Jihlavě. Policisté se teď obracejí na nás všechny s žádostí o spolupráci. Potřebují zjistit totožnost páru, který zachytily v obchodě kamery. Podívejte se na video v článku!

„Kolem páté hodiny večer se v prodejně s drogistickým zbožím v obchodním centru na ulici Hradební pohyboval muž se ženou. Z regálů brali oba různé věci, které ukládali do zavazadel a pod oblečení. Poté z místa bez zaplacení odešli,“ informovala krajská policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Muž je silnější postavy. Měl delší tmavé vlasy, na sobě měl oblečenou zimní bundu, modré kalhoty a držel batoh. Žena měla oblečenou tmavou zimní bundu s kapucí lemovanou kožešinou, kalhoty modré barvy a na hlavě světlou čepici. Přes rameno měla zavěšenou tašku.

„Žádáme občany, kteří muže nebo ženu na kamerovém záznamu poznají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nacházejí nebo pohybují, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ doplnila Jana Kroutilová.