Vláček Cyklohráček jede s dětmi slavit do Slaného

KLADENSKO – Tři vozy plné her a hraček poveze v sobotu unikátní výletní vlak pro malé i velké. Dětem se budou ve vlaku věnovat hraví hrajvedoucí a ze zastávky Slaný se pak mohou s rodiči vydat na oslavu Dne Cyklohráčku.

Bohatý program láká

Nedaleko stanice Slaný budou probíhat symbolické oslavy netradiční vlakové soupravy Cyklohráček. Připraven je bohatý program, hudební i divadelní představení, workshop a atrakce pro děti. Proběhnou také speciální jízdy motorového vozu 831.043 zvaného Kredenc do Zlonic a Kralup nad Vltavou a jízdy historických autobusů po Slaném do Vinařic či Zlonic. Tam bude v Železničním muzeu probíhat další pestrý program včetně výstavy autoveteránů. Více

Nejen tuto sobotu

Výletní vláček vjíždí už do své 6. sezóny. Pokud se vám sobotní termín nehodí, nemusíte být smutní. Ve svých spanilých jízdách bude pokračovat o sobotách, nedělích a státních svátcích až do konce října. Jezdit bude z pražského hlavního nádraží do královského města Slaný.

Vstupenky

Jízdenky můžete koupit v kterékoliv pokladně Českých drah, v aplikaci PID Lítačka, nebo si zakoupit jízdenku Pražské integrované dopravy pro jednotlivou jízdu například v kterémkoliv automatu na jízdenky.