Nenechte si ujít odemykání Sázavy a Vodácký ples 2019

TÝNEC NAD SÁZAVOU – Již tento týden vypukne akce odemykání řeky Sázavy a splutí její nejkrásnější části, úseku Týnec – Pikovice. Navíc letošní zima přinesla zatím bohatou sněhovou pokrývku a proto je naděje, že bude dostatek vody v tradičním peřejnatém úseku.

Kromě tradičního splutí do Pikovic je pro návštěvníky připraven také večerní vodácký ples! “Jelikož se vodáci vídají prakticky celé léto jen ve vodáckém, neoprenu či šortkách, rozhodli jsme, že by bylo fajn spojit odemykání Sázavy s vodáckým plesem. Je to jedinečná příležitost potkat lidi z Povody a ze Samby ve večerních róbách a oblecích, dokonce všichni příjdou i v botách! Vyražte s námi dopoledne na vodu, společně odemkneme Sázavu a večer úspěšnou plavbu zakončíme v Týnci na plese,” láká vodáky i nevodáky organizátorka Martina Vyšatová.

K tanci a poslechu bude hrát benešovská kapela TaHiMel. V Týnci nad Sázavou je možnost přespání v hotelu, levněji v hostelu nebo odfrčet půlnočním posázavským pacifikem do Prahy.

Čeká vás:

  • vodácká zábava – kapela Čejka band
  • vodácká tombola
  • vodácký fotokoutek
  • doporučený dress code =  společenský s vodáckými prvky

Jak získat lupen?

Napiš, kolik chceš lístků na email: info@pujcovna-lodi.cz. Po zaplacení Ti je elektronicky pošleme rovnou do mailu! To vytiskni a můžeš vyrazit! Lístek v předprodeji je totiž jen za 150 Kč. Lupen půjde samozřejmě koupit i na místě, za cenu 200 Kč.  Více zde: https://vodackyples.webnode.cz/