Řidiči v Třebíči musí po Velikonocích počítat s dalšími dopravními omezeními

TŘEBÍČ – Omezení parkování na ulici Demlova, uzavřená silnice v ulici Zdislavina a také neprůjezdná silnice v ulici Chelčického a chodník v ulici Pražská. To jsou nejnovější omezení, na které upozorňuje odbor dopravy třebíčské radnice. Čekají vás hned po Velikonocích.

Omezení parkování v ulici Demlova
Od pondělí 22. dubna nezaparkujete v ulici Demlova. Stání před domem č. p. 1011 bude uzavřeno do 6. května, parkovací místa na boční straně domu až do konce září. Důvodem omezení je přístavba a stavební úpravy domu, na kterém bude po dobu prací lešení.

Rekonstrukce silnice v ulici Zdislavina
Od úterý 23. dubna uzavře kompletní rekonstrukce silnici v ulici Zdislavina, a to v úseku od domu č. p. 201 po křižovatku s ulicemi Viktorinova a Cyrilova. Uzavírka potrvá do 15. června. Objíždět uzavřený úsek budete moci ulicemi Cyrilova, Týnské údolí, Mládežnická, Jelínkova, Velkomeziříčská a Cyrilometodějská. Rekonstrukce silnice zahrnuje novou spodní konstrukci i povrch, dojde také k prodloužení protipovodňové zdi.

Stavební úpravy v ulici Chelčického
Od 25. dubna do konce srpna bude úplně uzavřena silnice v ulici Chelčického a chodník v ulici Pražská. Důvodem uzavírky je rekonstrukce vodovodu, kanalizace a veřejného osvětlení, přeložka plynu a telekomunikačních kabelů a vybudování nové silnice.