Janek Ledecký míří se svým akustickým turné na Šumavu

PRACHATICE – Pokud jste příznivci písní Janka Ledeckého a rádi byste jeho hity slyšeli v akustické verzi, pak byste neměli váhat ani vteřinu. Janek se totiž již zítra chystá zavítat mezi Jihočechy se svým akustickým turné. Vstupenek je málo, a proto není čas na otálení.

Koncert se uskuteční zítra 24. dubna 2019 od 19:00 hodin v Městském divadle v Prachaticích. Poprvé od roku 1994 tak máte tu možnost slyšet jeho písně v akustických aranžích. „Eric Clapton založil svým geniálním MTV Unplugged novou disciplínu. Uvědomil jsem si, že na Spotify si nejčastěji vyhledávám akustické koncerty. Sítem akustického hraní projdou totiž vždycky jenom ty nejsilnější písničky. A těm se dostanete až na dřeň. Keith Richards tvrdí, že rozdíl mezi hraním na akustickou a elektrickou kytaru je jako mezi jízdou na kole a na motorce. Dodávám – je potřeba to střídat. A já už to nevystřídal zatraceně dlouho,” vysvětluje Janek.

Chybět nebudou ani písně Žentouru nebo pár coververzí hudebníkových největších vzorů, mezi něž patří například Rolling Stones, Beatles či Bob Dylan. Přijďte se tedy sami přesvědčit, které z hitů oním sítem akustického hraní prošly.