MHF Český Krumlov láká nejen Krumlováky na zvýhodněné vstupné

ČESKÝ KRUMLOV – Mezinárodní hudební festival nabízí obyvatelům Českého Krumlova a nově také zájemcům z okolí zvýhodněné vstupné na některé z jeho koncertů. Jaké výhody to obnáší a kterých koncertů se toto zvýhodnění týká, vám povíme v následujících řádcích.

Festival se uskuteční v termínu od 19. července do 10. srpna 2019. Krumlováci a obyvatelé z okolí mají možnost si zakoupit výhodné festivalové vstupenky. „S tímto cenovým zvýhodněním lze zakoupit 2 vstupenky na osobu na každý koncert (vždy jedna vstupenka za plnou cenu a druhá vstupenka zdarma),“ stojí ve zprávě na webu města. Předprodej zvýhodněných vstupenek již začal 1. června 2019 v Infocentru Český Krumlov, náměstí Svornosti 2. Od 19. července 2019 je bude možné zakoupit také v kanceláři firmy Auviex, s.r.o., Latrán 37, v prvním patře.

Novinkou je v letošním roce rozšíření tohoto zvýhodnění i na obyvatele z okolí Českého Krumlova. „Cenové zvýhodnění platí pro všechny občany s trvalým pobytem v Českém Krumlově a přilehlých obcích v okruhu asi 12 kilometrů (Dolní Třebonín, Chlumec, Holubov, Chvalšiny, Bohdalovice, Střítež). Mapa s okruhem spádové oblasti bude k dispozici u prodejců,“ uvádí město.

Na následující koncerty nabízí při zakoupení jedné vstupenky druhou vstupenku zdarma:
– sobota 20. července =˃ TAKE 6, Pivovarská zahrada
– pátek 26. července =˃ KRISTÝNA KŮSTKOVÁ A NIKOLA URAMOVÁ, BAROCCO SEMPRE GIOVANE, Respirium Zámecké jízdárny
– čtvrtek 1. srpna =˃ LENKA FILIPOVÁ & BRNO STRINGS, Pivovarská zahrada
– pátek 2. srpna =˃ THE NAGHASH ENSAMBLE OF ARMENIA & JIHOČESKÁ FILHARMONIE, Zámecká jízdárna
– pátek 9. srpna =˃ SANGHEE CHEONG, STEFAN KROPFITSCH, THÜRINGER PHILHARMONIE, Zámecká jízdárna
– sobota 10. srpna =˃ OPERNÍ GALAKONCERT, Pivovarská zahrada.