Nehoda v Břeclavi si vyžádala život řidiče

BŘECLAV – V letošním roce je to v břeclavském regionu druhá dopravní nehoda, která si vyžádala lidský život. Dnes těsně po půl sedmé ráno došlo v Břeclavi v místní části Poštorná k tragické dopravní nehodě na křižovatce třídy 1. máje s ulicí U Nemocnice.

„Osmapadesátiletý řidič v osobním vozidle Renault z doposud nezjištěných příčin vyjel při průjezdu křižovatkou mimo komunikaci. Vozidlo pokračovalo rovně v jízdě směrem k místnímu rybníku Včelínek a následně narazilo do kmene stromu. Auto se převrátilo přes střechu a skončilo mezi stromy koly vzhůru. Bohužel náraz byl natolik silný, že řidič zraněním podlehl. Událost nyní zůstává v šetření,“ informovala mluvčí policie Kamila Haraštová.

Hasiči museli při vyprošťování řidiče použít hydraulické zařízení. Přivolaným lékařům se však muže už nepodařilo zachránit. „Muž byl v bezvědomí a měl mnohočetná poranění. Zdravotníci ho napojili na přístrojové dýchání, ale bohužel jeho zranění byla neslučitelná se životem a muž během transportu do nemocnice zemřel,“ řekla mluvčí záchranářů Michaela Bothová.