Nehoda, při níž skončila řidička mezi autobusem a traktorem, zastavila dopravu

BENEŠOVSKO – U obce Chlístov došlo k dopravní nehodě při níž skončila starší řidička mezi autobusem a traktorem, který chtěla předjet. Manévr se jí ale nezdařil dle představ a tak skončila mezi dvěma kolosy. Nehodu přežila kupodivu ve zdraví. 

Dnes ráno krátce po půl deváté došlo na silnici u obce Chlístov ve směru na Benešov k dopravní nehodě. “Starší řidička v osobním motorovém vozidle jedoucí za pomalu se pohybujícím traktorem v jednu chvíli nezvládla předjížděcí manévr a dostala se do prostoru mezi traktorem a autobusem, který právě přijížděl z protisměru. Z nehody vyvázla naštěstí jen lehce otřesena. Zranění neutrpěl ani žádný z osmi pasažérů, kteří právě v tomto linkovém autobusu cestovali,” informuje tisková mluvčí policie Eva Stulíková.

Alkohol vyloučili policisté u všech třech účastníků nehody provedením orientační dechové zkoušky. Předběžná škoda byla vyčíslena na přibližně sto tisíc korun.

Na místo se kvůli této události sjely všechny složky ISZ a komunikace byla zcela uzavřena. Přesnou příčinu této nehody nyní vyšetřují policisté ze skupiny dopravních nehod benešovského dopravního inspektorátu.