V Korunní ulici žena zdemolovala několik aut. Nebyla na to sama

PRAHA – Krátce před půlnocí vyrazila řidička do provozu s vozem v Korunní ulici. Nezvládla však řízení a nabořila hned několik vozidel. Přímo před projíždějící autohlídkou strážníků. Ti zabránili služebním vozidlem další devastaci nevinných spících vozidel.

Zvláštní pohled se naskytl autohlídce městských strážníků, která projížděla před půlnocí Korunní ulicí v Praze 10,“ uvedla mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová. Přímo před hlídkou vyrazilo z řady zaparkovaných vozidel jedno auto a to tak prudce, že nabouralo několik vozidel na protější straně ulice. Pak řidička zařadila zpátečku a při couvání nabořila další vozidlo.

Dalšímu řádění řidičky zabránila hlídka tím, že cestu vozidlu zablokovala služebním vozem. Strážníci nejprve zjistili, zda není žena zraněná a pak ji vyzvali k prokázání totožnosti. Jednadvacetiletá řidička se rovnou strážníkům přiznala k požití alkoholu před jízdou. Její slova potvrdila i orientační dechová zkouška, které se žena podrobila. Skončila s pozitivním výsledkem a hodnotou 1,8 promile alkoholu. Celý případ si k dořešení převzala Policie ČR.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.