Potápěči v Čertovce. Jaký poklad hledali?

PRAHA – Policisté zadrželi muže, který vhodil drahý předmět do Čertovky. Díky spolupráci policistů se strážníky z Poříčního útvaru, se podařilo předmět doličný vylovit. Co tam muž vhodil?

Lidé hází do řek různé věci, které chtějí, aby zmizeli z povrchu zemského. Domnívají se totiž, že už je nikdo nikdy nenajde. Naštěstí je spravedlnost mnohdy rychlá a podaří se lumpa zadržet ještě dříve, než se podaří objevit samotný utopený předmět. „Spolupráce mezi strážníky a policisty funguje tak, jak má,“ pochvaluje si mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Právě na žádost republikové policie vyjížděli potápěči z Poříčního útvaru Městské policie Praha do Čertovky, kde se měla nacházet utopená elektrokoloběžka. Jejich pátrání bylo úspěšné a za malou chvíli již předali promočený dopravní prostředek policistům, kteří již předtím zadrželi muže, který ji tam hodil. Potápěči takto pomohli i v mnoha dalších případech, kdy zoufalí občané nechtěně upustili důležité věci a třeba i doklady do Vltavy.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Zdroj: MP Praha