VIDEO: Surově vytrhl ženě kabelku a utekl. Poznáváte muže na záběru kamery?

PRAHA – Dosud neznámý pachatel napadl třiašedesátiletou ženu, povalil ji na zem a ukradl kabelku. Žena utrpěla zranění a škodu osm tisíc korun. Pachateli hrozí až osm let za mřížemi. Pokud muže poznáváte, kontaktujte prosím policii.

Kriminalisté čtvrtého policejního obvodu pracují na objasnění případu krádeže kabelky,“ informoval dnes policejní mluvčí Jan Daněk. Případ se stal v ulici Božkovská v Praze 4. Poškozená šla po ulici, když tu ji napadl neznámý muž a vytrhl jí kabelku z ruky. Z místa činu pachatel následně utekl. Žena po napadení skončila na zemi a utrpěla lehká zranění. V kabelce měla žena peněženku, mobilní telefon a další drobnosti v celkové hodnotě osm tisíc korun.

Policisté hledají muže, kterého zachytila kamera na jednom z domů ještě před činem. Muž je zhruba třicetiletý, vysoký zhruba 160 centimetrů. Pokud podezřelého poznáváte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, kontaktujte prosím policii prostřednictvím tísňové linky 158. Případ je prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. V případě dopadení a odsouzení hrozí pachateli trest odnětí svobody až na osm let. Video naleznete na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.