Hledá se jedenáctiletá dívka. Má piercing a utekla z výchovného zařízení

PRAHA – Pohřešovaná jedenáctiletá dívka utekla v neděli z výchovného ústavu v Praze 4. Pro časté útěky z domova byla soudem umístěna právě do tohoto výchovného ústavu. Pokud jste dívku potkali, kontaktujte prosím policii.

Pražští policisté prosí veřejnost o pomoc při pátrání po jedenáctileté dívce,“ uvedla dnes policejní mluvčí Eva Kropáčová. Dívka, spolu s další klientkou, utekla v neděli šestého června, kolem šestnácté hodiny, ze zahrady výchovného ústavu v Praze 4. Sem byla dívka umístěna rozhodnutím Obvodního soudu pro Prahu 8 a to pro opakované útěky z domova.

Pohřešovaná dívka je 164 centimetry vysoká, střední postavy. Má oválný obličej a hnědé oči. Vlasy hnědočerné barvy má střižené na ramena, na jedné straně dorůstají polodlouhé vlasy. V nosu má dívka piercing. Na sobě by měla mít pohřešovaná černou mikinu s obrázkem, zelené maskáčové tepláky a sportovní obuv. Pokud jste dívku spatřili nebo víte, kde se nachází, kontaktujte prosím policii na tísňové lince 158.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.