VIDEO: Dívka natočila muže, který si dělal dobře v tramvaji. Poznáváte výtržníka?

PRAHA – V tramvaji linky 22 onanoval muž. Jeho počínání natočila nezletilá dívka. Policisté nyní po neznámém muži pátrají. Pokud ho poznáváte, kontaktujte prosím linku 158.

Policisté z Prahy 10 pátrají od úterý pětadvacátého května po muži, který v tramvaji onanoval před nezletilou dívkou,“ informovala dnes policejní mluvčí Hana Křížová. Mezi zastávkami Na Hroudě a Slavia, kolem půl desáté hodiny večerní, v lince tramvaje dvaadvacet. Dívka duchapřítomně muže při onanii natočila a policie se nyní obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc.

Pokud muže poznáváte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, kontaktujte neprodleně linku policie 158 nebo nejbližší policejní služebnu,“ uvedla mluvčí. Jakákoliv informace, která může vést k odhalení totožnosti muže, je pro policii vítaná a potřebná. Až dva roky za mřížemi hrozí muži v případě dopadení a odsouzení za spáchání trestného činu výtržnictví. Policejní video naleznete na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Zdroj: Policie ČR