Top 5 letních parfémů, které si oblíbíte hned po prvním přivonění

Léto, nejočekávanější roční období, kdy se každá z nás chce ukázat v co nejlepším světle. Jedním z atributů letního vzhledu je samozřejmě parfém. Připravili jsme pro vás top 5 parfémů, které se pro aktuální období hodí přímo perfektně!
  1. Viktor & Rolf Flowerbomb

Tato parfémovaná voda je původem z romantické Francie. Elegance a lehkost Pařížanek fascinuje, jejích nenucený styl a šarm touží napodobit snad každá žena. Lahvička parfémované vody Flowerbomb od Viktor & Rolf přinese kapku svěžesti vašemu letnímu vzhledu. Květinová vonná kompozice s ovocnými podtóny probudí nádherné vzpomínky a dodá vašemu looku francouzský nádech. Na začátku vás přivítá svěžest bergamotu a čaje s jemným osmanthem. Poté potěší africký pomerančový květ, frézie, jasmín, orchidej a růže. Na závěr se rozvoní pačuli a pižmo.

  1. Giorgio Armani Ocean di Gioia

Parfémovaná voda byla vytvořena parfuméři Marypierre Julien a Sonia Constant. Smyslná vůně představuje oceán svěžesti v jedné lahvičce. Je to óda na radost, každičký její akord je věnován svěžesti, tajemství a smyslnosti. Vonná kompozice se otvírá citrusovou explozí, tající hruškovou sladkostí, osvěžujícími zelenými akordy s nádechem soli. Květinové srdce překvapí něžností konvalinky, růže a vodního jasmínu. Základní tóny pižma a santalového dřeva tvoří celou kompozici.

  1. Dolce & Gabbana Light Blue

Chcete se vydat na cesty za dobrodružstvím po čistých lesích až k mohutným křišťálově čistým řekám? Parfémovaná voda Dolce & Gabbana Light Blue promění obyčejný den v nezapomenutelný. V každé kapce Light Blue je ukrytá hloubka oceánu, svěžest večerního vánku a neomezenost oblohy. Tóny hyacinthoidesu, jablka a sicilského cedru vás okouzlí svou smyslností již od prvního přivonění. Poté se rozvoní květinové tóny doplněné o tóny bambusu. Na závěr ucítíte ambru, citronové dřevo a pižmo.

  1. Elizabeth Arden Green Tea

Tato parfémovaná voda je schopná harmonicky doplnit váš letní vzhled a přinést nádech lehkosti a svěžesti. Pokud milujete vůni zeleného čaje s mátou, kouskem citronu a ledem, tento parfém je určitě pro vás. Není složitý ani těžký, ale velmi lehký a vyvážený. Na začátku vonné kompozice znějí tóny bergamotu, citronu, pomerančové kůry a reveně. V srdci se ukrývají tóny ambry, dubového mechu, jasmínu, karafiátu a pižma. Na závěr ucítíte ambru, dubový mech, jasmín, karafiát, kmín, pižmo, zelený čaj a šťovík.

  1. Nina Ricci Bella

Toaletní voda od značky Nina Ricci může být nádherným doplňkem pro váš letní vzhled. Její jemná květinově ovocná vůně podtrhne pravý ženský šarm a krásu. Stačí nanést několik kapek toaletní vody na pokožku. Na začátku osvěží tóny zelené mandarinky a reveně, květinová srdce potěší bílá frézie a růže. Vonnou kompozici uzavírají tóny bílého pižma a vanilky.