VIDEO: Příliš rychlá odplata v Lazarské ulici? Útočník si zlomil nohu

PRAHA 20.7.2021 – Na zastávce tramvaje v ulici Lazarská napadl jeden muž druhého. Hlídka strážníků dorazila zanedlouho po útoku. Napadený seděl uprostřed ulice, útočník prchal pryč.

V Lazarské ulici upoutal pozornost hlídky muž sedící uprostřed vozovky,“ informovala mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová. Muž bych chvíli předtím napaden jiným mužem přímo na zastávce tramvaje. Svědci události označili útočníka, který právě odcházel do ulice Magdalény Rettigové. Jeden ze strážníků se za ním okamžitě vydal.

Když strážník doběhl za roh, spatřil prchajícího v oploceném prostoru k ulici Spálená. Po zákonné výzvě k zastavení upadl útočník na zem. Když strážník přelezl plot a dostal se k ležícímu muži zjistil, že má zlomenou nohu. Poskytl tedy zraněnému první pomoc. Následně byl čtyřicetiletý muž převezen záchranáři do nemocnice a celý případ si k dořešení převzala Policie ČR.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.