VIDEO: Kradou jako straky! Poznáváte sehranou dvojici, která nejnověji ukradla Bugatti Chiron?

PRAHA – Policisté pátrají po dvojici zlodějů, kteří toho již ukradli za sto tisíc korun. Jízdní kolo, počítač, telefon a naposledy také luxusní stavebnici legendárního vozu. Pokud maminku s partnerem poznáváte, kontaktujte prosím policii.

Od soboty třicátého října pátrají policisté z místního oddělení Benediktská po dvojici osob, která je podezřelá z krádeže stavebnice Lego Bugatti Chiron,“ informoval dnes policejní mluvčí Jan Rybanský. Ke krádeži došlo v obchodním centru na náměstí Republiky. Nejprve do hračkářství vstoupila žena s kočárkem a snažila se odvést pozornost personálu. Její partner vyčkával v bezpečné vzdálenosti na chvíli, kdy bude čistý vzduch.

Pak vstoupil do prodejny a nikým nepozorován sebral stavebnici z regálu a bez zaplacení prodejnu opustil. Po chvíli ho následovala i žena s kočárkem. Kriminalisté během vyšetřování tohoto případu zjistili, že dvojice toho má na svědomí daleko více. Kromě této stavebnice za deset tisíc, ještě jízdní kolo, mobilní telefon, počítač a sluchátka. Celková škoda, kterou zloději způsobili, dosáhla částky bezmála sto tisíc korun. Pokud podezřelé poznáváte, kontaktujte prosím policii. Policejní video je ke stažení na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.