Břeclavští policisté hledají svědky střetu cyklistky s autem. Žena je těžce zraněná

BŘECLAV – Břeclavští policisté pátrají po svědcích dopravní nehody auta a cyklistky, ke které došlo 23. prosince okolo 11:15 hodin v Břeclavi v blízkosti křižovatky ulic Sovadinova – Lidická – Na Pěšině a Národních Hrdinů.

Břeclavští policisté vyšetřují nehodu auta a cyklistky z předvánočního týdne. Při nehodě došlo ke střetu automobilu černé barvy značky Škoda Octavia a čtyřiasedmdesátileté cyklistky, která v důsledku střetu upadla na zem a utrpěla těžké zranění. Řidič sice zastavil a zraněné ženě zavolal záchranku, ale nehodu neohlásil policii. Policisté proto pátrají po případných svědcích, kteří střet viděli a mohli by k průběhu dopravní nehody poskytnout bližší informace. „Přivítali bychom také záznamy z palubních kamer vozidel projíždějících místem nehody. Pokud disponujete kamerovými záznamy nebo jste nehodu viděli, ozvěte se prosím policistům z břeclavského dopravního inspektorátu na tel. 974632260 nebo 974632251. Za spolupráci děkujeme,“ uvedla policejní mluvčí Petra Ledabylová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.