Novopečený tatínek slavil narození svého dítka, hlídce sprostě vyčinil

BRNO – Na velký hluk si stěžovali obyvatelé Králova Pole, kteří o půlnoci nemohli vůbec spát. Novopečený tatínek totiž se svými známými slavil narození dcery a odmítal se ztišit.

Na místo dorazila hlídka, která již z dálky slyšela vřískot, jásot a hlasitou hudbu. Po zazvonění na dveře jim otevřel třicetiletý muž, který vysvětlil, že s přáteli slaví narození dítěte. Strážníci chápali, že má radost a potřebuje ho ventilovat, upozornili ho však, že již dvě hodiny trvá noční klid, který je nutný respektovat. „Vyzvali jsme ho, aby se k druhým choval ohleduplně a ve vlastním zájmu ztlumil hudbu i hlasité projevy,“ doplňuje tiskový mluvčí brněnské městské policie Pavel Šoba. Tím ale spustili vlnu nadávek, kterými častoval muž hlídku a dokonce jí i vyhrožoval. Rušením nočního klidu a znevážením úřední osoby se bude zabývat správní orgán.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.