Seniorka dva dny marně volala ze svého bytu o pomoc, nemohla vstát

BRNO – Dva dny hrůzy si prožila pětašedesátiletá žena z Králova Pole, která kvůli silným bolestem nohou nemohla vstát a stala se tak vězeňkyní ve vlastním bytě. Strážníci jí poskytli první pomoc a zdravotníci převezli do nemocnice.

Nájemníci královopolského domu přivolali strážníky ke své sousedce, která bolestivě sténala a volala o pomoc. Hlídka s ní navázala kontakt přes dveře a dozvěděla se, že leží v posteli, jelikož jí strnuly nohy a cítí v nich velkou bolest. „Přivolali jsme přes operační středisko o příjezd kolegů z pořádkové jednotky, kterým se podařilo bez poškození dveře bytu otevřít,“ popisuje tiskový mluvčí brněnské městské policie Pavel Šoba.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Jakmile vstoupili dovnitř, seniorka si postěžovala, že se nemůže zvednout z postele a dva dny je tak bez léků, pití i jídla. Na místo dorazili zdravotníci, kteří ženu prvotně ošetřili a poté převezli sanitkou do nemocnice.