Policie pátrá po tomto muži

PLZEŇ – TACHOV – Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném muži. Ten byl naposledy viděn dne 13. listopadu 2021 v Plzni, kdy byl navštívit svou sestru v jejím bydlišti v Plzni na Borech.

Pohřešovaný se pohybuje mezi osobami bez domova. Jeho poslední pravděpodobný výskyt byl zaznamenán dne 18. listopadu 2021 v Plzni na Vinicích.

DARU ERIK
Datum narození 10.6.1976
Pátrání vyhlášeno 24.1.2022
Nebezpečný NE
Ozbrojen NE
Nakažlivá nemoc NE
Státní příslušnost Slovenská republika (SK)
Výška asi 175 cm
Zdánlivé stáří 50 až 55 let

Popis osoby:
POSTAVA hubená
BARVA VLASŮ šedé
TVAR VLASŮ rovné
BARVA VOUSŮ prošedivělé STŘIH VOUSŮ strniště
BARVA OČÍ hnědá

Jedná se o muže štíhlé postavy vysoké cca 175 cm, má hnědé oči, šedé krátce střižené rovné vlasy. Nosí prošedivělé vousy upravené na tzv. strniště. Je zdánlivého stáří od 50 do 55 let. Markantem u muže je vada očí – konkrétně na levém oku.

Pohřešovaný muž by se mohl pohybovat nejen po Plzni, ale i na Tachovsku, kde má osobní vazby. Rodina má obavy o jeho život a zdraví.

Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158. Za případné poznatky předem děkujeme.