Podnapilá seniorka vyhrožovala na jihlavském nádraží cestujícím, agresivní byla i vůči policistům

JIHLAVA – Nepříjemné chvíle zažili v neděli v poledne cestující na nádraží v Jihlavě, které napadala opilá osmašedesátiletá žena. Hrozby násilím opírala o tvrzení, že má u sebe nůž, což ale naštěstí nebyla pravda. Bez respektu se chovala i k mužům zákona, kteří ji nakonec převezli na záchytku.

Na jihlavské vlakové nádraží byli v neděli 30. ledna před polednem přivoláni policisté. Důvodem byla agresivní žena, která si vybíjela zlost na svém okolí. „Lidi vulgárně slovně napadala a vyhrožovala jim násilím. Útok podporovala tvrzením, že má u sebe nůž,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Policisté opilé seniorce naměřili necelé jedno a půl promile alkoholu. „Žena se chovala agresivně, odmítala spolupracovat a stále pokřikovala,“ dodala mluvčí. Agresorka skončila na záchytce, kde si pobyla do svého vystřízlivění. Nyní je podezřelá z trestného činu výtržnictví. Případ policisté dále prověřují.