Za korunu do zoo? Žáky a studenty čeká v Zoo Jihlava třídenní zvýhodněné vstupné

JIHLAVA – Pro všechny žáky a studenty připravila jihlavská zoo na nadcházející víkend speciální akci. Pokud přinesou vysvědčení s alespoň jednou jedničkou, mají vstup za symbolickou jednu korunu.

Jihlavská zoo zve v rámci akce „Za vysvědčení do Zoo Jihlava“ k návštěvě žáky a studenty. Od pátku 4. února do neděle 6. února budou moci využít zvýhodněné vstupné.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Pro šikovné žáky je vstupné opravdu symbolické. Znamená to, že všichni, kdo v uvedené dny na pokladně předloží své aktuální vysvědčení, či jeho opis alespoň s jednou jedničkou, anebo pochvalným slovním hodnocením, budou mít vstup do zoo za pouhou 1 korunu.

Ostatní studenti, kteří budou mít na vysvědčení horší známky nebo horší slovní hodnocení, budou moci využít padesátiprocentní slevy, takže místo 80 korun zaplatí jen 40 korun. U dětí mladších 12 let je pro návštěvu zoo nutný doprovod dospělé osoby.