Havaroval v Šumperku na čtyřkolce a vážně se zranil. Neviděli jste nehodu?

ŠUMPERK – Devětatřicetiletý řidič havaroval včera pozdě večer v Šumperku na čtyřkolce. Neměl přilbu, při nehodě se zranil a byl převezen do Fakultní nemocnice Olomouc. Policie hledá svědky nehody.

Včera kolem dvaadvacáté hodiny havaroval v Šumperku na Jesenické ulici 39letý řidič na čtyřkolce Linhai. Muž tudy projížděl pravděpodobně směrem na Rapotín. Na křižovatce s ulicí Hybešovou z dosud nezjištěných příčin najel na středový ostrůvek, kde narazil do dopravního značení, pak vyjel zpět na silnici. Zde se čtyřkolka přetočila přes pravý bok a dopadla zpět na kola. Při havárii se řidič zranil a musel být sanitkou převezen do Fakultní nemocnice Olomouc. „Vzhledem k jeho zdravotnímu stavu u něj nemohla být provedena dechová zkouška, byl proto nařízen odběr krve,“ uvedla policejní mluvčí Marie Šafářová. Policisté při prošetřování havárie zjistili, že řidič neměl nasazenou přilbu. Celková škoda byla předběžně odhadnutá na 55 tisíc korun.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Okolnosti nehody se vyšetřují. V jejich objasnění by mohla pomoci svědectví případných kolemjdoucích, obyvatel okolních domů či projíždějících řidičů. Policie proto žádá svědky, aby se s informacemi přihlásili na bezplatnou linku 158.