Dvě auta narazila do sloupů veřejného osvětlení v Židenicích

BRNO – Dvě podobné nehody se staly v Brně-Židenicích řidičům osobních automobilů. Auta narazila do sloupů veřejného osvětlení. Jedna nehoda se stala v Gajdošově ulici a druhá v Jedovnické ulici. Řidiči se lehce zranili.

Ve čtvrtek v Gajdošově ulici v Brně-Židenicích došlo k nehodě osobního a nákladního vozidla. Osobní auto bylo po nárazu nákladním autem odhozeno na sloup. Řidič byl zraněn. „S poraněnou nohou jsme ho převezli na chirurgii do Vojenské nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranné služby Michaela Bothová. K nehodě vyjely jednotky ze stanic Lidická a Líšeň. Zajistili místo nehody, provedly protipožární opatření, zajistily unikající provozní kapaliny a odstranily nakloněný sloup veřejného osvětlení.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

V sobotu ráno narazil třiatřicetiletý řidič osobního automobilu v Jedovnické ulici do sloupu veřejného osvětlení. Po nárazu autem do sloupu byl při vědomí a bez viditelných zranění. Strážníkům se svěřil, že se mu před nehodou zdravotně přitížilo. Svědkyně už mezitím přivolala zdravotníky, a také brněnští městští strážníci vyrozuměli policisty i hasiče. Zatímco jeden strážník kontroloval zdravotní stav řidiče, jeho kolega asi hodinu usměrňoval dopravu. Muže odvezla sanitka do nemocnice.

foto: HZS JMK