Šumperk pořádá burzu pro uprchlíky. Nabídněte jarní oblečení, obuv a školní pomůcky

ŠUMPERK – Uprchlíci z Ukrajiny k nám přišli často jen s igelitkou a nejnutnějšími věcmi. Rozhodně neměli čas ani myšlenky na to, balit si kufry s oblečením nebo přemýšlet nad tím, že děti budou potřebovat vybavení do školy. V těchto dnech to sice moc nevypadá, ale teplejší počasí brzy přijde a oni mají třeba jen zimní boty. Proto Šumperk pořádá dobročinnou burzu jarního oblečení a dalších věcí pro uprchlíky.

Město Šumperk ve spolupráci s Městskou knihovnou TGM pořádá dobročinnou burzu jarního oblečení a dalších věcí (školní, sportovní a volnočasové pomůcky) pro uprchlíky z Ukrajiny. Akce se uskuteční se v pátek 8. dubna od 13:00 do 17:00 hodin a v sobotu 9. dubna od 9:00 do 12:00 hodin ve velkém sále Městské knihovny TGM Šumperk na ulici 28. října.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Dárci mohou zdarma nabídnout nejlépe nové, nebo mírně použité (vyprané) jarní oblečení a obuv a další věci (školní, sportovní a volnočasové pomůcky) pro děti, teenagery i dospělé. Zájemci z řad dárců se musí předem registrovat, kapacita burzy je omezená počtem míst. Podrobné podmínky a přihlášku najdete ZDE.