Srazil na křižovatce v Šumperku cyklistku a ujel. Neviděli jste nehodu?

ŠUMPERK – Šumperští kriminalisté se obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, ke které došlo v pátek 1. dubna v Šumperku. Auto zde při odbočování na křižovatce srazilo 54letou cyklistku a ujelo. Policie nyní hledá toto auto a jejího řidiče.

Šumperští kriminalisté prověřují okolnosti a souvislosti dopravní nehody, ke které došlo v pátek 1. dubna v době od 05:50 hodin do 05:55 hodin v Šumperku v křižovatce ulic Temenická, Langrova a Havlíčkova. Neznámý řidič osobního auta tmavé barvy jel po Temenické ulici a v dané křižovatce při odbočování vpravo do Langrovy ulice srazil 54letou cyklistku, která projížděla křižovatkou v přímém směru. „Při nehodě utrpěla cyklistka zranění, které si vyžádalo ošetření v nemocnici. Řidič však z místa nehody odjel, aniž by zastavil a zraněné cyklistce poskytnul první pomoc,“ upřesnila policejní mluvčí Marie Šafářová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Kriminalisté žádají o pomoc svědky uvedené nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem projížděli nebo procházeli. Pomoci by jim mohly také záznamy průběhu nehody z palubních kamer projíždějících aut. S bližšími informacemi k typu vozidla a jeho registrační značce, případně k samotnému řidiči je možné kontaktovat bezplatnou linku 158.