VIDEO: Při kontrole jízdenek napadli revizorku. Policisté pátrají po osobách na záznamu 

BRNO – Rutinní revize jízdenek v brněnské tramvaji číslo 3 v polovině března nečekaně vyústila v napadení revizorky. Policie hledá mladý pár, který ji zranil a utekl.

Při dopolední jízdě tramvají číslo 3 k zastávce Jugoslávská došlo k závažnému incidentu. Revizorka dopravního podniku kontrolovala mladého muže a ženu. Kontrolovala v prostoru druhých dveří a komunikovala s kontrolovanými osobami když stála zády ke dveřím. V ten okamžik přijela tramvaj do zastávky, kde cestující začali vystupovat a nastupovat. Podle policejního mluvčího Davida Chaloupky využil kontrolovaný pár mladých lidí vzniklého zmatku k tomu, že revizorku napadli, vytlačili ven z vozu a dali se na útěk. Revizorka, která při napadení dostala ránu pěstí do obličeje, byla z dalšího pronásledování vyřazena. Při ošetření v nemocnici se ukázalo, Jak tvrdý to byl úder. Kontrolorka utrpěla zlomeninu v obličeji. „Policisté, kteří se nyní případem zabývají, mají k dispozici záběry z vozu, kde jsou muž a žena zachyceni při kontrole. Pokud je tedy poznáváte, volejte linku 158,“ sdělil David Chaloupka.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.