U čtyř nehod bylo zapotřebí hasičů, na jedno z míst musela záchranka

KRÁLOVÉHRADECKO – Ani včerejší den se neobešel bez dopravních nehod. Hasičské jednotky musely napříč krajem přispěchat k převrácenému autu na střeše, střetu dvou osobních aut na kruhovém objezdu, nebo střetu vozidla se srnou. Při jedné z nehod se bohužel zranila řidička.

Na Hradecku došlo k jedné dopravní nehodě, a to v Předměřicích nad Labem. Krátce po poledni přispěchali profesionální hasiči z obou hradeckých stanic do ulice Obránců míru, kde likvidovali uniklý olej z proražené vany nákladního automobilu. Silnice poté uklidili pomocí sorbetu.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Také na Jičínsku byli hasiči zapotřebí u jedné bouračky. Na silnici mezi Horní Novou Vsí a Belou u Pecky bouralo, krátce po půl jedenácté v noci, osobní auto, které poté skončilo převrácené na střeše. Při nehodě se bohužel zranila řidička. Profesionální hasiči Hořic a Nové Paky odstranili následky nehody.

Též na Rychnovsku přispěchali hasiči k jedné dopravní nehodě. K té došlo ve Vamberku na kruhovém objezdu v ulici Janáčkova, krátce po šesté hodině večerní. Zde se střetla dvě osobní auta. Naštěstí se nikdo nezranil. Rychnovští profesionální hasiči a dobrovolná jednotka z Kostelce nad Orlicí zlikvidovali pomocí sorbetu uniklé pohonné hmoty a poté uklidili silnici.

Na Trutnovsku bouralo osobní auto se zvěří. „Profesionální hasiči z Hořic vyjeli v noci k osobnímu vozidlu, které srazilo srnu. Nehoda se stala na silnici mezi Velkým Vřešťovem a Cerekvicí nad Bystřicí. Ke zranění osob nedošlo,“ komentuje jednu z nehod mluvčí hasičů Alena Žáková.