Hradská ulice se o víkendu uzavře

ZLÍN – S úplnou uzavírkou Hradské ulice musí o víkendu počítat motoristé i cestující MHD. Důvodem je pořádání cyklistických závodů Supertriatlon Zlín.

Ulice se uzavře v sobotu 14. května od 10 do 18 hodin a v neděli 15. května od 9 do 14 hodin. Autobusová linka 32 bude jezdit na Kudlov jako linka 32X ze Školní v centru Zlína přes zastávky Náměstí Míru, Náměstí Práce, U Majáku, Lesní hřbitov, Filmové ateliéry, Filmové ateliéry-točna, Kudlov-tiskárna, Kudlov-U Pomníku padlých, Kudlov-točna, Kudlov-U Pomníku padlých, Kudlov-Výhledy, Kudlov-střed. Za touto zastávkou se autobus otočí a bude se vracet zpátky přes zastávky Kudlov-U Pomníku padlých, Kudlov-tiskárna a dál směrem na Filmové ateliéry, Lesní hřbitov a po Březnické ulici do Zlína.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Zastávky Hradská a Kudlov-dolní konec v době výluky nebudou obsluhovány. Zastávky Kudlov-Výhledy a Kudlov-střed budou obsluhovány pro nástup i výstup pouze ve směru jízdy z kopce dolů. Přestup cestujících mezi směry bude zajištěn v zastávce Kudlov-U Pomníku padlých. Autobus, který přijede na Kudlov z města, nebude zajíždět do vnitřního Kudlova, ale od Pomníku padlých pojede přímo na točnu. Autobus, který pojede z točny, projede celým Kudlovem a vysadí cestující z města a posbírá ty, kteří budou mířit do města,“ upozornil vedoucí dopravního úseku Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice Pavel Nosálek. Výlukové jízdní řády najdou cestující na zastávkách.