Osmnáctiletý řidič dostal smyk a naboural informační tabuli. Péči lékařů potřebovali tři lidé

JIČÍNSKO – Uplynulou sobotu krátce po jedenácté hodině dopolední došlo k bouračce na silnici III. třídy v katastru obce Holín. Veškeré okolnosti dopravní nehody jsou v šetření jičínských dopravních policistů, jisté však je, že u vozidla musel být kvůli jeho poškození odebrán technický průkaz.

„Mladík jel ve směru jízdy od Prachova do Pařezské Lhoty. Při průjezdu pravotočivou zatáčkou zřejmě nepřizpůsobil rychlost své jízdy, dostal smyk, vyjel mimo komunikaci, kde se střetl s informační tabulí. Následně skončil s vozidlem ve svahu opřený o vzrostlý strom,“ říká k nehodě policejní mluvčí Eliška Majerová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Řidič a jeho dva spolucestující byli předáni do péče lékařů. U mladého řidiče provedli policisté dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která ukázala negativní výsledek. Policisté hned na místě vyloučili jako možnou příčinu nehody technickou závadu.