Skupince mužů při grilování vyhrožoval podřezáním devětadvacetiletý agresor

ČESKOKRUMLOVSKO – Grilování několika mužů před ubytovnou v Kaplici se o víkendu proměnilo v dramatickou chvilku. Ke skupince totiž přišel muž s nožem v ruce a začal jim vyhrožovat. Případ nebezpečného vyhrožování a výtržnictví nyní vyšetřují kapličtí policisté. 

Incident se odehrál v sobotu po osmé hodině večerní. „Před ubytovnu přišel chlap s nožem v ruce a gesty vyhrožoval skupině mužů, kteří zde venku grilovali. Výhrůžky vzbudily u mužů obavy o život, gesta podřezání byla totiž velmi jasná. V okamžiku, kdy z budovy vycházely další osoby, muž utekl,“ popsal policejní mluvčí Jiří Matzner.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Podle slov Matznera policisté podezřelého devětadvacetiletého útočníka u parku vypátrali a zadrželi. V parku pak také našli zmiňovaný nůž, který při útěku zadržený odhodil. „Po vystřízlivění následoval výslech a obvinění ze zmiňovaných skutků. Motiv vyhrožování zatím není policistům znám,“ doplnil policejní mluvčí.