VIDEO: Řidič narazil u Slavkova do auta s dětmi a zbaběle ujel. Policie hledá svědky nehody

VYŠKOV –  Ani špetku slušnosti neměl neznámý řidič, který v pondělní odpolední špice zavinil karambol ve Slavkově u Brna nedaleko zámku. Nehodu nijak neřešil, i když v autě mohly být zraněné děti, a rychle z místa ujel.

V hustém provozu u slavkovského zámku se šofér bílé Oktávie první generace v provedení kombi pokusil z vedlejší ulice zařadit do dlouhé šňůry jedoucích automobilů. Jenomže zřejmě přehlédl malé červené auto, ve kterém právě cestovala maminka se dvěma malými dětmi. Nečekaný střet s Oktávií její auto otočil do protisměru. Šťastnou náhodou se při nehodě nikomu nic vážného nestalo. To ale nemohl vědět viník nehody, který vůbec nezastavil a navíc z místa pohotově ujel. Kromě dětského pláče si nehoda naštěstí vyžádala jen několik pomačkaných plechů. „Dopravní policisté proto žádají veřejnost o pomoc. Jestliže jste tuto nehodu viděli, nebo dokonce jí máte natočenou, neváhejte a kontaktujte nás na tísňové lince 158,“ vyzval policejní mluvčí Petr Vala.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.