Multikulturní festival vás zavede za píseckými osobnostmi

PÍSEK – Multikulturní festival Jakou barvu má Písek? propojují nejen barvy, ale i slavné písecké osobnosti, které město proslavily. Vydáte se cestou po barevných zastaveních s komentovanými prohlídkami, které vám nabídnou vybrané historické objekty, nebo dáte přednost hudebnímu programu?

Na prohlídku s odborníky na slovo vzatými se můžete vydat do Prácheňského muzea, Divadla Fráni Šrámka, Zemského hřebčince, Domu Adolfa Heyduka i na vyhlídkovou věž kostela Narození Panny Marie. Sladovna vás pozve na výstavu Radka Pilaře Jan A jaK dál. Palackého sady rozezní swingové melodie známého píseckého muzikanta Honzy Kašpárka, jihočeská dechovka, poprock s přesahem do různých žánrů, jazz i swing. Proběhnou tu i zajímavé rozhovory. Zjistěte víc o Zemském hřebčinci, pivovaru Čížová, nebo o Františku Palackém! Za přítomnosti významných osobností města a kulturní sféry tu proběhne i vernisáž výstavy kreseb Františka Doubka.

Multikulturní festival hudby, poezie a zážitků Jakou barvu má Písek? otevřou  6. srpna v 10 hodin komentované prohlídky, program v Palackého sadech začíná o hodinu později.