Jihlavští policisté hledají tříletého chlapce, matka jej odvedla neznámo kam. Neviděli jste ho?

JIHLAVA – Chlapec je pohřešován od pondělí 15. srpna, kdy ho matka měla předat do péče jeho babičce. Pokud víte, kde se žena s chlapcem nacházejí, ozvěte se policii na čísle 158.

Pětadvacetiletá matka, která syna nemá ve vlastní péči, jej měla předat v Jihlavě jeho babičce. Místo toho ale chlapce odvedla neznámo kam. „Na základě šetření policisté zjistili, že v lokalitě ulice Matky Boží žena kolem sedmé hodiny večer nastoupila se synem do vozidla Škoda Octavia kombi, modré barvy registrační značky 7AH9842, a z místa odjeli,“ informovala mluvčí policie Jana Kroutilová.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Chlapec je vysoký přibližně 70 centimetrů, štíhlé postavy. Má hnědé oči a krátké plavé vlasy. Na sobě měl v době odchodu modré kraťasy a tričko modré barvy s Tlapkovou patrolou, na nohou měl modrobílé tenisky.

Jeho matka je vysoká 161 centimetrů, má hubenou postavu, modré oči a dlouhé rovné vlasy plavé barvy. Na zápěstí má jizvy a na zádech má vytetovaný maják s andělskými křídly. Oblečenou měla černou bundu, triko s mimozemšťany a riflové kraťasy.

Policisté po chlapci vyhlásili celostátní pátrání. „Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný chlapec v současné době nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ dodala mluvčí.