Na Berounsku si sexuální exhibicionisté užívají onanii ve vlaku i na cyklostezkách

BEROUN – Horké počasí a davy lidí venku lákají ven i sexuální exhibicionisty, kteří se často ukájejí v hromadné dopravě nebo v parku. Berounští policisté se v současné době zabývají případy onanujících mužů, kteří se sexuálně uspokojovali na cyklostezce nebo ve vlaku mezi cestujícími.

Už si takového viděla?

Na producírujícího se exhibionistu upozornila 9. srpna po poledni 32letá žena. Popsala, že muž vylezl ze křoví na cyklostezce mezi Berounem a Královým Dvorem se staženými kraťasy se ztopořeným penisem. „Už si něco takového viděla?“ volal na ženu, když procházela okolo. Ta jeho výjev nijak nekomentovala, urychleně odešla a celou věc nahlásila na policii.

Onanoval v punčochách

Neznámý muž také 2. srpna 2022, krátce po osmé hodině ranní onanoval na cyklostezce v Berouně vedoucí ke skateparku. V místě bývalého odpočívadla u lávky přes řeku Litavku masturboval před projíždějícími cyklistkami na cyklostezce.

Podle popisu se jednalo o muže ve věku mezi 35 až 45 lety, s knírem, strništěm na tváři, na hlavě s kšiltovkou. Co měl za oblečení, žena nedokázala přesně popsat. Jediné, čeho si v rozrušení všimla, že měl na sobě punčochy!

V noci ve vlaku

Dosud neztotožněný je také muž, který se 23. července 2022 v nočních hodinách na trati mezi stanicemi Karlštejn – Srbsko pustil, bez ohledu na okolí, do sebeuspokojování.

Jedna z cestujících ho popsala jako muže tmavší pleti, ve věku mezi 40-45 lety, štíhlé až střední postavy, výšky okolo 170 až 175 cm. Na sobě měl v tu dobu černé triko, modrou mikinu a modré kalhoty. Mluvil česky. Žena ho vyfotila na mobil. Policie se proto obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při identifikaci tohoto výtržníka. Pokud ho poznáváte nebo máte k jeho osobě jakékoliv informace, kontaktujte policisty na telefonním čísle 974 872 700, na mobilním telefonu 602 261 882, nebo na lince 158.

Policisté ve všech případech zahájili trestní řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což mužům hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi