Oslavte s dětmi konec prázdnin v jihlavské zoo!

JIHLAVA – Skvělým tipem pro poslední prázdninovou neděli je určitě návštěva zoologické zahrady v Jihlavě. A co vás čeká? Speciální program plný her, soutěž a spousta dalších aktivit.

Poslední prázdninová akce pod názvem „Prázdniny končí v zoo“ startuje v neděli 28. srpna v deset hodin dopoledne. V africké vesnici Matongo bude pro rodiny s dětmi přichystán speciální zoologický kvíz. Zúčastnit se ho můžete ve třech časech: v 11:30 13:30 a v 15:30 hodin. Soutěžit se bude o volné vstupenky do rodinného parku Robinson Jihlava a Muzea autíček v Přísece a taky o suvenýrové eurobankovky ze zoo a další ceny.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Ale to není všechno. V Matongu si návštěvníci budou moci zahrát i přírodovědné deskové a karetní hry a ty nejmenší potěší v Hračkolně spousta dřevěných hraček.

Ve stáncích u jeřábů si pak malí návštěvníci vyzkouší, jaké to je být ochráncem mořských želv a taky se zábavnou formou dozví něco o svém zdraví. A ve stánku u občerstvení Katabar bude připraven hravý program „Tonda obal na cestách“, kde se děti dozví vše o třídění odpadů.

Nedělní program skončí v 16 hodin. Zúčastnit se ho můžete zdarma, pouze v rámci běžného vstupného.